About...

Happy 2020!!

Een nieuw jaar, 2020 al weer..

Een nieuw jaar brengt ook nieuwe kansen, herinneringen, mogelijkheden en inspiratie met zich mee. Het idee om te gaan bloggen had ik al een hele tijd in gedachten, zal ik het doen? Zal ik gewoon eens gaan schrijven, over dingen die ik meemaak, over nieuwe dingen, handige tips of juist over dingen waar je misschien helemaal niks aan hebt maar die toch leuk zijn om te lezen.

Een nieuw jaar, 2020. Op de een of andere manier zie ik wel wat symbolisch in dat getal, 2020. Een soort 2.0, een soort vernieuwing, verbetering of in ieder geval een verandering. Want dat er dingen gaan veranderen, dat staat vast. Elke jaarwisseling kijk je toch wel terug op het afgelopen jaar en dan zijn er altijd wel dingen gebeurd die je nooit had verwacht, die je iets hebben gebracht (positief of negatief), misschien wel dingen waar je van zegt; “dat doe ik nooit meer!”. Maar ook mensen die komen en gaan, kansen die zich voordoen en die je soms gewoon moet grijpen, herinneringen die je voor altijd bij je wilt dragen.

Er is nog zoveel dat ik wil doen, zien en beleven. Plaatsen waar ik naartoe wil gaan, dingen die ik wil doen omdat ik ze nog nooit heb gedaan. Gewoontes die ik wil veranderen, of juist aan wil leren omdat ik denk dat dat goed voor me is. Ik wil nieuwe dingen leren, mijn horizon verbreden. Met één ding ben ik al begonnen, deze blog. Na lang wikken en wegen ga ik gewoon doen! Ik hoop dat dit blog jullie mag inspireren en wie wat het mij brengt…

Ik wens jullie allemaal heel veel geluk, gezondheid, inspiratie, liefde en humor toe voor 2020, dat het een mooi jaar mag worden iedereen!

2 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *