Mijn leven

Oktober, een enerverend maandje

Genieten van het mooie weer, heel belangrijk!

Het laatste kwartaal is begonnen, nog maar 3 maanden en het jaar is al weer voorbij. Ik vind dit altijd zo snel gaan, de natuur verandert en voor je het weet ga je van en naar huis in het donker. Nu heb ik het geluk dat ik thuis werk en Buddy eruit moet, dus ik pik nog wel wat zon mee (of regen als ik pech heb ;)).

Deze maand is al weer de tweede maand dat ik met veel plezier mezelf rot ren en train in de gym, nooit gedacht dat ik ooit een sportliefhebber zou zijn. Inmiddels ben ik zo’n 20 kilo kwijt, zit lekker in mijn vel en heb energie om te genieten van het leven.

Business en mindset

De businesstraining gaat lekker, ik haal er heel veel uit. Krijg een steeds helderder beeld, ik weet dat ik de juiste keuzes maak en het voelt zo lekker om vooruitgang te boeken. Ook qua mindset is het echt tof om te zien dat ik in de goede richting ga, ik krijg energie van het uitwerken van mijn ideeën en van de meetings met de medecursisten. Deze maand staat er ook een ijsbadworkshop op het programma. Heel veel zin in, alhoewel ik dat misschien heel even niet denk als ik tussen de ijsklontjes drijf 🙂

Omdat ik persoonlijke ontwikkeling minstens zo belangrijk vind, volg ik deze maand ook een andere cursus. Deze volg ik bij mijn coach waar ik al langer kom en veel aan heb. Het gaat over je kernwaarden, kernkwaliteiten en alle relaties in je leven, of dat dit nou op je werk, met vrienden of in de liefde is. Ontzettend intensief maar wel heel interessant.

Persoonlijk

Wat die liefde betreft, haha, daar zou ik complete verhalen over kunnen schrijven! Misschien doe ik dat nog wel, ik denk dat het wel leuk is om jullie als lezers een inkijkje te geven in de wereld van het online daten. Jep, ik ben weer aan het daten! Het is leuk, gezellig, maar soms ook behoorlijk awkward of niet leuk. Wordt vervolgd 🙂

Een van de leukste dingen die ik deze maand doe, is het hebben van rijlessen! Ja mensen, ik ben 33 en heb dus geen rijbewijs… Nog niet, want zoals het er nu uitziet rijd ik rond de jaarwisseling af en hoef ik niet meer persé met het ov.

Al met al is het best een enerverend maandje, maar wel heel leuk en positief! Het geeft enorm veel energie om hier mee bezig te zijn, ik zit lekker in mijn vel en mijn leven krijgt steeds meer vorm. Het duurt nog even, maar langzaamaan ben ik ook aan het nadenken over mijn dromen en doelen voor volgend jaar. Genoeg inspiratie om te schrijven dus 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.