About...

Een nieuw begin…

De afgelopen maanden is er niks nieuws verschenen op deze blog, met een reden. Ik had enorm veel aan mijn hoofd, er is veel gebeurd en uiteindelijk kon ik de signalen van mijn lichaam en geest niet meer negeren; het was teveel. Omdat ik hoop anderen te inspireren met mijn verhaal en wie weet een helpende hand kan zijn voor diegene die het nodig hebben, wil ik hier mijn verhaal vertellen. Daarnaast ga ik met deze blog een nieuwe weg in, er zullen items verdwijnen en ook weer nieuwe voor terug komen.

Relationeel

Om een begin te maken; mijn relatie is over. Na 14 jaar was het op, we konden elkaar niet geven wat we nodig hadden. In het voorjaar heb ik de knoop doorgehakt, ook al was dat doodeng. Ik wist totaal niet hoe mijn leven zou gaan worden, hoe ik alles moest gaan doen en vooral, je toekomst ligt aan gort. Inmiddels is het een half jaar later en gunnen we elkaar het beste in elk opzicht.

Carrière

Mijn carrière (die ik nog niet heb…): het klinkt misschien heel raar maar ik heb al jaren niet gewerkt. Het was een bewust keuze om thuis de boel draaiende te houden, dit was ook nodig maar vanwege privacy redenen ga ik daar verder niet op in. Maar nu ik mijn eigen leven aan het opbouwen ben wil ik zo graag aan de slag.

Ik ben vorige week begonnen met een ontzettend gave training die zowel op het vlak van persoonlijke ontwikkeling als werk enorm waardevol is. Van scratch af aan ontdekken wat je passies zijn, wat je echt gelukkig maakt, waar jij je bed voor uitkomt. In 3-4 maanden ga ik mijn ideeën omzetten in een daadwerkelijk verdienmodel en is mijn eigen business een feit. Ik zoek het in de hoek van het schrijven omdat ik dat toch wel echt heel tof vind om te doen en daarnaast wil ik mijn levenservaring in gaan zetten om anderen te helpen. Hoe dat dit allemaal vorm gaat krijgen weet ik nog niet, maar ben heel benieuwd.

Mijn bedoeling is om remote te gaan werken; oftewel tijd- en plaats onafhankelijk. Op die manier kan ik altijd en overal werken, maar vooral mijn leven zo inrichten dat het voor mij het beste werkt. Een combinatie van actieve en passieve inkomsten zodat fulltime niet een moetje is, maar een keuze. De laatste jaren zie je dit steeds vaker, en het lijkt een geweldig leven, maar het is ook hard werken. Je doel moet zijn dat je het doet omdat je het echt wilt, je omzet wil draaien maar vooral de vrijheid die je ervoor terug krijgt is geweldig. Natuurlijk is er ook een flinke portie verantwoordelijkheid en discipline voor nodig, maar in mijn ogen is het het waard. Het hele proces is natuurlijk te volgen op deze blog 🙂

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling; een heel belangrijk item dat we nergens op school leren. Je kunt leren schrijven, rekenen en het hoogste IQ van de wereld hebben, maar ik denk dat het nog wel het meest waard is als je weet wie je bent en waar je voor staat. Natuurlijk, een papiertje is goed om te hebben maar werk is niet alles.

Als je niet weet wie je bent, of dat uit het oog verliest door welke situatie dan ook, ben je simpelweg niet gelukkig. En is dat niet het allerbelangrijkste in het leven, dat we gelukkig zijn? Gelukkig met wie we zijn, met de mensen om ons heen, met dat wat we doen en met de herinneringen die we maken? Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het ongelooflijk pijn doet als je jezelf compleet wegcijfert en kwijt raakt, dat de weg terug omhoog pijnlijk, vermoeiend en lang is, maar ik ben zo blij dat ik die weg ben ingeslagen. De komende tijd zal ik meer vertellen, wat ik heb gedaan, niet meer heb gedaan en vooral wat ik anders ben gaan doen.

De toekomst

Voor nu ben ik heel blij om weer terug te zijn, weer te kunnen schrijven en ik ben ontzettend benieuwd wat de toekomst gaat brengen. 2021 was een heftig jaar maar ik ga het hoe dan ook knallend afsluiten!!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *