Wandelen

Vierdaagse 2021, vooruitblik naar 2022

Het officiële logo van de Nijmeegse Vierdaagse

In februari heeft de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse bekend gemaakt dat er ook dit jaar helaas geen Vierdaagse zal zijn. Het is simpelweg een te groot risico en dat willen ze niet nemen. Logisch en begrijpelijk, maar toch ook wel gruwelijk jammer!

Ik had er al niet op gerekend, maar toch, stiekem blijf je hopen… Natuurlijk weet je ergens wel dat het de kans op een Vierdaagse al ontzettend klein was, maar als dan het mailtje van de organisatie binnenkomt, is het wel ontzettend balen.

Toch kijk ik vol goede moed vooruit naar 2022, een jaar waarin hopelijk alles weer enigszins normaal zal zijn en we dus een echte Vierdaagse kunnen gaan lopen. Voor dit jaar is er wel een alternatief idee, hoe of wat krijgen we nog te horen, maar op de een of andere manier vind ik dat toch minder leuk…

Maar, er gaat dit jaar zeker nog gewandeld worden! Plannen en ideeën genoeg, er wordt langzaam gestart met de voorbereidingen en zodra er concrete plannen zijn, lees je dat hier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *