Mijn leven

Iets nieuws, en wat is het leuk!

Via de Facebookpagina “Bloggers gezocht” kwam ik in contact met een collega-blogger, Mitchel Kleuver. Hij had een oproep geplaatst waarin hij aangaf op zoek te zijn naar andere bloggers die een stuk wilden schrijven voor een nieuwe rubriek op zijn blog.

Voor mij was dit de eerste keer dat ik een gastblog schreef, maar het was wel een hele leuke opdracht. De nieuwe rubriek heet “Kracht van de dag” en gaat vooral over wat iemand zijn of haar kracht is om happy te blijven nu de dagen korter worden en het weerbericht toch een stuk minder zonnig is dan in de zomer. Nu vind ik de herfst best een lekker seizoen en daarom wilde ik graag daarover schrijven.

In mijn laatste blog schreef ik ook over de herfst en het terugzetten van de klok, in mijn gastblog schrijf ik hoe ik het leuk houd in de herfst.

Ik hoop in de toekomst nog vaker een gastblog voor iemand te mogen schrijven, ik vind het leuk om te doen en de leuke contacten zijn toch zeker wel een pluspunt! Heb jij een idee of wil je graag samenwerken? Dan hoor ik graag van je!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *