About...

Een update, ik ben er weer :)

Zonsondergang vanaf de duinen bij Dishoek

“Time flies when you’re having fun” wordt er wel eens gezegd. Nou, de afgelopen maanden waren niet alleen maar “fun” maar de tijd vloog wel voorbij. Er is veel gebeurd en ook veel niet, positieve en minder positieve gebeurtenissen, dagen dat ik totaal niet voort kwam met wat ik wilde doen en dagen waarop ik heb genoten van het mooie weer, de natuur, de dingen die ik beleefd heb en even de tijd had om op te laden. Blijdschap, verdriet en boosheid, allemaal kwam het wel aan bod. En dat is niet erg, want zo is het leven!

Wat heb ik allemaal gedaan? Ik ben op vakantie geweest, gewoon naar een camping in Zeeland. Het was druk maar op zich best goed te doen met alle corona-regels. We hebben (eigenlijk veel te) warm weer gehad, lekker gegeten, wandelingen langs het strand gemaakt, veel gelezen en ik ben begonnen aan een mooie gehaakte deken.

Aan het eind van de zomervakantie ben ik begonnen aan het Pieterpad, ik heb nog maar één etappe gehad, maar wat smaakt het naar meer! Prachtige natuur en ik kan niet wachten om weer op pad te kunnen gaan. Wanneer dat dat zal zijn weet ik nog niet, het is een stuk lastiger om alles er omheen te regelen met de aangescherpte regelgeving m.b.t. corona.

September was ook een mooie maand, het weer zat nog best vaak mee en het klussen in huis is eindelijk bijna klaar. Oktober is nog niet voorbij, maar de afgelopen weken heb ik veel gelezen en dus genoeg boekentips verzameld, lekkere recepten uitgeprobeerd en de gehaakte deken waar ik tijdens mijn vakantie aan begonnen ben schiet al aardig op.

En nu… nu zit ik boordevol nieuwe ideeën en heb ik veel inspiratie om de komende tijd deze site weer te voorzien van nieuwe blogs. Hoe alle ideeën precies gaan samenkomen en waar het me zal brengen weet ik nog niet, maar ik kijk in ieder geval met goede schrijfzin vooruit!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *