Recepten

Arretjescake

Machtig lekker!

Smakelijk!

Ingrediënten:

200 gram boter, gesmolten in een pannetje

200 gram bruine basterdsuiker

5 eetlepels cacao

2 eieren, geklutst

1 rol gewone biscuitjes

Breek de biscuitjes in kleine stukjes en doe deze in een grote beslagkom. Giet de gesmolten boter erbij en voeg de suiker en cacao toe. Roer dit goed door elkaar met een spatel. Voeg als laatste de eieren toe en meng alles goed.

Bekleed een cakevorm met vershoudfolie of bakpapier en schep hierin het chocolademengsel. Zet de cake minimaal 6 uur in de vriezer tot deze geheel is bevroren. Je kan, als je geen vriezer tot je beschikking hebt, ook de cake in de koelkast zetten, maar houdt dan een koeltijd aan van 12-24 uur.

Snijd de cake bevroren aan met een scherp mes en dien deze bevroren op. De overige cake kan je in een afgesloten bewaardoos een aantal dagen bewaren in de vriezer of koelkast, maar waarschijnlijk zal dat niet lang zijn want hij is zo lekker! 😉 Geniet ervan!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *