About...

Mijn blog, de eerste 4 maanden

Het begin van iets….

Een beetje symbolisch, die foto hierboven. Ik heb de foto vorig jaar gemaakt op Rømø, een prachtig eiland in het zuiden van Denemarken. Ik was heel vroeg wakker, de zon was nog net niet op en de stilte om me heen was heerlijk. Langzaam kwam de zon op, de lucht eromheen zo mooi gekleurd, daar moest ik een foto van maken. Wist ik veel dat juist nu dat voor mij een heel symbolisch plaatje zou zijn! Een opkomende zon staat voor een nieuwe dag, een nieuw begin, eigenlijk net als mijn blog.

Op 2 januari dit jaar gooide ik deze website de wijde wereld in, al lange tijd wilde ik dit doen maar er was eigenlijk altijd wel weer iets waarom ik het maar uitstelde. Tot ik op die dag dacht, waarom nog langer uitstellen?! Er is altijd wel een reden om iets niet te doen, maar tegelijkertijd ook genoeg redenen om iets wel te doen. Dus, ik als leek op het gebied van websites, bloggen, schrijven en alles wat daarbij komt kijken, waagde de stap.

Inmiddels ben ik ruim 4 maanden verder, heb ik heel wat geschaafd aan mijn website. Qua webdesign en bloggen heb ik nog heel veel te leren, het is echt een ontdekkingstocht voor mij, maar wel een hele leuke! Ik heb de lay-out veranderd, rubrieken weggehaald en toegevoegd, fouten gemaakt en daar ook weer van geleerd, maar vooral nog meer ideeën gekregen die ik hoop in de toekomst meer vorm te geven. Ik blijf schrijven :)!

Volgens de statistieken komen er regelmatig mensen langs, dat maakt me ook wel heel nieuwsgierig. Wie zijn die mensen, wat heeft ze naar mijn blog gebracht, wat vinden ze leuk en wat niet, welke dingen zouden zij in de toekomst graag meer of minder willen lezen? Daar kan ik natuurlijk maar op één manier achter komen, via jullie reacties! Dus, als je wilt, laat dan hieronder een reactie achter. Ik ben heel benieuwd, en stiekem vind ik het ook erg leuk :)!!

2 Reacties

 • Kim

  He Tahné, goed dat je de stap hebt gezet! Ook jouw blog inspireert me om ook de stap te zetten, die bij mij al een eeuwigheid staat. Ik heb wel al een blog, maar nog geen .nl en de berichten zijn alweer van een aantal jaren geleden.
  Keep up doing what you like! 🙂

  • Tahne

   Hoi Kim, thanks voor je reactie! Fijn om te lezen dat ik jou inspireer om meer met je blog te doen. Doe het vooral omdat jij er happy van wordt en wie weet inspireer jij ook weer een ander! 🙂
   Waar kan ik je blog vinden, zou die graag eens zien!
   Groetjes Tahné

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *