Wandelen

Nijmeegse Vierdaagse 2020 wordt 2021

“We houden de pas erin!”

Zonsopkomst met mist in het buitengebied van Schijndel

Het is niet anders, de Vierdaagse van dit jaar is afgelast… Iets waarvan we wel wisten dat de kans heel groot was, maar toch hielden we stiekem hoop.

Inmiddels heeft de organisatie een prima regeling voorgesteld voor alle mensen die zich hadden ingeschreven bij de Via Vierdaagse, het trainingsprogramma waar ik ook aan deel neem/nam. Ook de geboekte camping is met een goede oplossing gekomen voor het volgende jaar. Voor Daan als debutant is ook een goede regeling getroffen, dus we kunnen beiden de volgende keer starten.

Of dat de Vierdaagse volgend jaar wel doorgaat, dat is ook niet zeker, niemand weet immers hoe het zal gaan met de corona-crisis en de hele nasleep daarvan. Toch heb ik daar wel goede hoop op, we zijn dan een jaar verder, ik mag toch hopen dat de wereld dan gezonder is dan nu. En anders wordt het vast een ander jaar.

Qua training gaat het best goed, we waren de motivatie wel even kwijt maar inmiddels gaat de 20 km ons prima af. Dit houden we voorlopig zo, we gaan de training nu even niet verder opbouwen, dat pakken we in de toekomst wel weer op. Wel blijven we regelmatig wandelen, en ook zal ik daarover blijven schrijven. Er is nog genoeg moois in ons landje te ontdekken aan wandelroutes en natuur, en zolang we de regelgeving in acht nemen is het prima wandelen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *