Wandelen

Update Vierdaagse

Even een ontzettend leuk nieuwtje dat ik graag met jullie deel: Daan gaat ook de Nijmeegse Vierdaagse lopen! Hij gaat 4×50 km lopen, dit is hij sowieso verplicht volgens het reglement.

Eerst inschrijven, dan afwachten hoeveel inschrijvingen er zouden zijn dit jaar. Dan de eventuele loting voor alle mensen die de Vierdaagse voor het eerst willen lopen en dit niet via het programma van de Via Vierdaagse doen. Afgelopen vrijdag werd bekend dat het limiet van 49.000 inschrijvingen dit jaar niet is overschreden, wat ongetwijfeld te maken zal hebben met het corona-virus. Maar dat betekent dus dat Daan niet hoeft te loten en dus is verzekerd van een startplek op 21 juli!

Vooralsnog is de Vierdaagse niet afgelast, de organisatie is volop in beraad en volgen de richtlijnen van het RIVM natuurlijk op de voet. Eind april willen ze een beslissing nemen, we hopen er zo ontzettend op dat het toch door kan gaan! De Vierdaagse is pas eind juli, maar toch gaat er veel aan voorbereiding aan vooraf.

We hopen beide op 24 juli over de Via Gladiola de finish te bereiken, voor nu gaan we vol goede moed door met onze trainingen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *