Wandelen

Trainen voor de Vierdaagse, een maand en wat kilometers verder

Rivier de Linge

De afgelopen maand was het doel om doordeweeks twee keer per week 1,5 uur te lopen. In de weekenden werd de afstand opgebouwd van 10 naar 15 km. Hoe is het me vergaan, is het gelukt, wat kan beter?

Doordeweeks die 1,5 uur lopen is er eerlijk gezegd wel af en toe bij in geschoten, vooral door het slechte weer met die enorme hoeveelheid regen had ik soms echt geen zin om naar buiten te gaan. Wel heb ik kortere stukjes gelopen, dus een half uur of een uurtje door de omgeving zat er gelukkig wel in.

De 10 km heb ik samen met Daan gelopen, over de achterafweggetjes hier in de buurt. Op zich een fijne wandeling, het lopen ging goed, maar helaas ook een stuk in de regen moeten lopen… Wat heb ik daar toch een hekel aan!

Mooie roze bloesem aan bomen, gefotografeerd aan de rand van Geldermalsen

De 15 km hebben we via een wandelvereniging gelopen, deze tocht was uitgezet in de omgeving van Geldermalsen. Een prachtig gebied, we hadden heerlijk weer met veel zon dus het was een erg mooie dag. 15 km was een afstand die ik nog niet eerder heb gelopen, en stiekem had de organisatie er een tocht van 17 km van gemaakt, maar over het algemeen ging het goed. Zo rond de 14 km had ik wel even een moment dat ik ontzettend moe werd, misschien ook wel omdat we over een dijk liepen met flinke wind tegen, maar het was een goede uitdaging voor mezelf. Naderhand overheerst dan ook echt wel het gevoel van trots, ik heb het toch maar mooi gedaan!

Een ander stukje van de rivier de Linge
Wijds uitzicht over de akkers

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *