Boeken

Review: Robyn Carr – Vier vriendinnen

Elke druppel liefde, wijsheid en hoop die Robyn Carr in zich had, stopte ze naar eigen zeggen in ‘Vier vriendinnen’, haar verhaal over vier vrouwen – over hun vriendschap, relaties, families en hun unieke kijk op het leven…

“Ze zijn buurvrouwen en vriendinnen die genieten van het leven, tot ze tegelijkertijd in zwaar weer terecht komen. Gerri was altijd de vrouw bij wie iedereen terechtkon. Totdat haar huwelijk lijkt te stranden, en ze zich geen raad weet met wat dat bij haar losmaakt. Andy heeft geen idee wat ze met een plotselinge en heftige verliefdheid aan moet. Sonja’s wereld stort in als haar man haar van de ene dag op de andere in de steek laat. Het is moeilijk om elkaar te helpen – ondanks, of misschien juist wel door het feit dat ze al zo lang elkaars steun en toeverlaat zijn. Uiteindelijk is het BJ, een vrouw met een verborgen verleden, die hen helpt de weg terug te vinden.”

Van Robyn Carr heb ik al meerdere boeken gelezen, en elke keer vind ik ze prachtig. Het verhaal is levendig geschreven, het is net of je zelf de vijfde buurvrouw bent en alles meemaakt. Er gebeurt van alles, je leert verschillende mensen kennen en sommige verhaallijnen zorgen voor een lach of een traan.

Ik ga (zoals altijd) natuurlijk niet vertellen wat er precies gaat gebeuren en hoe het verhaal afloopt, wel kan ik zeggen dat het echt weer een prachtig boek is en dat je ook deze gewoon weer gelezen moet hebben!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *