Wandelen

De eerste trainingen

De eerste trainingen voor de Nijmeegse Vierdaagse 2020 zitten er al weer op. Volgens het trainingsschema moest ik in de eerste twee weken twee keer een uur, een keer 5 km en een keer 7,5 km. De 7,5 km in de omgeving van Schijndel was (gezellig samen met Buddy en mijn buurvrouw) iets pittiger, heb nog heel wat training te gaan maar heb daar ook nog genoeg tijd voor tot aan de Vierdaagse.

De route van 5 km hebben we in de bossen bij Oisterwijk gelopen, beginpunt was het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Daarbij is een restaurant, Groot Speijk, waar je heerlijk kunt lunchen of genieten van een kop koffie met iets lekkers, dit keer hebben we dat niet gedaan. Beetje zonde, om die verbranden calorieën meteen weer er aan te snoepen…

De foto’s in deze post zijn allemaal daar gemaakt, je komt een aantal prachtige stukjes tegen. Buddy vond het allemaal prachtig, hij komt heel graag buiten. We hebben een gedeelte van de gele route gelopen tot het punt waar de rode route begint, vanaf daar de rode route gevolgd. Alle bij elkaar was dit 5 tot 6 km, goed te doen en goed aangegeven met pijltjes op paaltjes.

De eerste trainingen zijn goed gegaan, ik heb steeds meer zin in de Vierdaagse dus met de motivatie zit het wel goed. Op naar de volgende mooie plekken in Nederland!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *